آندوسکوپی سینوس

در حال حاضر برای درمان سینوزیت های مزمن از آندوسکوپی سینوس استفاده می شود. لازم به ذکر است یکی از اصلی ترین عوامل مبتلا شدن به سینوزیت مزمن مراجعه نکردن به موقع به متخصص گوش و حلق و بینی می باشد. در این راستا می توانید به دکتر محمد ارمی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی خوب در شهر کاشان ، مراجعه نمایید. در این مقاله ما به صورت کامل به توضیح جراحی بینی به روش آندوسکوپیک خواهیم پرداخت.

 

آندوسکوپی سینوس - دکتر ارمی

 

در آندوسکوپی سینوس ، جراح بینی کاشان ، با استفاده از دستگاهی به نام آندوسکوپ به راحتی قادر به مشاهده فضای داخلی بینی و سینوس ها می باشد. آندوسکوپی بینی میتواند به دو شکل تشخیصی و درمانی برای بیمار انجام شود. در این جراحی بیمار تحت بیهوشی قرار می گیرد و تورم ، کبودی و خونریزی کمتری را تجربه می کند.

هدف از جراحی آندوسکوپی سینوس چیست ؟

جراحی آندو سینوس با هدف برداشتن هر عفونت یا ترشح داخلی سینوس که منجر به بسته شدن مجاری تنفسی شده ، انجام می شود.

از دیگر اهداف این درمان عبارت اند از :

  • بهبود وضعیت بویایی
  • درمان سینوزیت مزمن
  • کاهش میزان ترشحات سینوسی
  • کاهش بیماری های مربوط به سینوزیت

مزایای آندوسکوپی سینوس با دکتر ارمی در کاشان

  1. این روش بدون ایجاد هیچگونه برش انجام می شود و از این رو جای زخم و اسکاری باقی نمی ماند.
  2. به دلیل اینکه جراحی از روش باز انجام نمی شود ، تورم و کبودی پس از درمان به نسبت کمتر خواهد بود.
  3. پس از جراحی نیازی به بستری شدن طولانی مدت نیست و انجام فعالیت های روزمره به صورت محدود امکان پذیر است.
  4. میزان درد و خون ریزی پس از درمان بسیار کم می باشد.
  5. در این روش با توجه به کمترین دستکاری در بافت طبیعی بینی به بیشترین راندمان در بهبودی دست خواهیم یافت که مسلما وابستگی اساسی به مهارت جراح دارد.
  6. دوران نقاهت این روش بسیار کوتاه مدت است و فرد به سرعت بهبود می یابد.

اقدامات لازم قبل از آندوسکوپی سینوس

  • در جلسه مشاوره تمام مشکلات خود را مطرح کنید و در صورت داشتن سابقه بیماری یا حساسیت دارویی پزشک خود را در جریان بگذارید.
  • اگر طی یک سال گذشته جراحی خاصی انجام داده اید ، حتما به جراح خود بگویید.
  • آزمایشات لازم را انجام داده و نتیجه را در اختیار جراح قرار دهید.
  • در صورتی که پزشک ، برای شما دارو تجویز کرده است ، نباید در مصرف به موقع آن ها سهل انگاری کنید.
  • طبق توصیه پزشک ، باید از مدتی پیش از انجام عمل جراحی سینوس ، از مصرف برخی از داروها که سبب بروز اختلال در انعقاد خون می شوند ، پرهیز شود ؛ چرا که ، مصرف آن ها احتمال بروز خونریزی در حین جراحی را افزایش می دهد.
  • استعمال دخانیات و همچنین مصرف نوشیدنی های حاوی الکل ، عمل جراحی اندوسینوس را با اختلال مواجه خواهند کرد ؛ به همین علت ، توصیه می گردد از مدتی پیش از جراحی از مصرف آن ها اجتناب شود.

آندوسکوپی سینوس - دکتر ارمی

چه زمانی باید آندوسکوپی سینوس انجام شود ؟

بعد از اینکه معاینه ، آزمایشات و عکس برداری ها به صورت کامل انجام شد و سینوزیت توسط پزشک متخصص تشخیص داده شد می توان اقدام به جراحی آندوسکوپی سینوس در کاشان نمود. لازم به ذکر است انجام این پروسه تشخیصی سینوس برای افرادی چون خانم های باردار که مجاز به انجام عکس برداری نیستند هم مانعی ندارد ، چرا که بدون پرتو اشعه ایکس انجام می شود.

نکات ضروری درباره آندوسکوپی تشخیصی سینوس

  • آندوسکوپی تشخیصی سینوس به صورت سرپایی یا بی حسی موضعی انجام خواهد شد.
  • روز عمل حتما به اتفاق یک همراه در محل جراحی حضور داشته باشید.
  • در صورتی که برای جراحی فرد تحت بی هوشی کامل قرار بگیرد ، لازم است یک شب تحت نظر و مراقبت پزشک باشد.

درمان پولیپ با آندوسکوپی سینوس در کاشان

طی این جراحی ، پزشک متخصص با استفاده از لنز های پیشرفته و بدون نیاز به ایجاد برش ، وارد بینی و راه سینوسی شده و نسبت به خارج نمودن پولیپ بینی اقدام می کند. پولیپ ها موجب انسداد راه تنفسی شده و بیمار را وادار می کنند تا با دهان تنفس کند و عملکرد بینی بیمار دچار مشکل نگردد.

عوارض بعد از عمل آندوسکوپیک سینوس چیست ؟

جراحی آندوسکوپی سینوس ، یکی از اعمال جراحی به منظور درمان بیماری های سینوسی ؛ از جمله سینوزیت و از این قبیل موارد می باشد که اگر توسط بهترین جراح آندوسکوپی سینوس انجام گیرد ، در پی انجام آن ، هیچ گونه خطر و عوارضی افراد را تهدید نمی کند ؛ اما در غیر این صورت ، همانند سایر جراحی ها ، امکان بروز خطراتی ؛ از جمله خونريزی ، عفونت ، چسبندگی و حتی عود مجدد بیماری وجود خواهد داشت ؛ بنابراین ، همواره توصیه به دقت در انتخاب جراح آندو سینوس ، می گردد.

فیلم آندوسکوپی سینوس

 
 

هزینه آندوسکوپی سینوس در کاشان چقدر است ؟

یکی از پرتکرارترین سوالات در زمینه آندو سینوس ، عبارت است از : هزینه جراحی آندو سینوس چقدر است ؟ اطلاع از هزینه عمل جراحی ، نیازمند مراجعه به پزشک متخصص آندوسکوپی سینوس در شهر کاشان و قرارگیری تحت معاینه می باشد ؛ چرا که ، هزینه این عمل جراحی در هر فرد ، متغیر است.

پروسه آندوسکوپی سینوس

پیش از انجام این پروسه فرد تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد. سپس دکتر دوربین ظریف آندوسکوپ را از طریق یکی از سوراخ های بینی به داخل می فرستد ممکن است مختصری احساس ناراحتی داشته باشید ، که البته با داروی موضعی که قبل از انجام آندوسکوپی استفاده میشود این میزان به کمترین حد خود میرسد .

دکتر محمد ارمی ، جراح بینی کاشان ، دوربین ظریف آندوسکوپ را تا محل قرار گیری حفره های بینی و سینوس ها به جلو می فرستد. ممکن است این فرآیند به مدت دوبار و هر بار به منظور رفع یا بررسی یک مشکل انجام شود .گاهی پزشک دوربین را از سوراخ دیگر بینی تان نیز به داخل می فرستد. اگر نیاز به نمونه برداری باشد با ابزاری خاص این کار را انجام می دهد. گاهی نیز پولیپ ها , و مخاط اضافی را با این روش خارج می کند. در صورت مشاهده عوارضی که در زیر به آن ها اشاره شده است سریعا با دکتر خود تماس بگیرید.

  • تب بالای 38 درجه
  • بروز مشکل در بینایی یا تورم در چشم ها
  • سردرد شدید و گرفتگی و سفتی گردن
  • خونریزی بسیار شدید در بینی که با مصرف دارو نیز کاهش نمی یابد.
 
 

بعد از انجام آندوسکوپی سینوس از انجام چه نکاتی باید پرهیز کنید :

  • حداقل تا 10 روز پس از انجام این فرآیند از حمل اشیا سنگین خودداری کنید .
  • به مدت 10 روز سعی کنید از راه دهان نفس بکشید .این پروسه موجب خشک شدن دهان خواهد شد که با نوشیدن آب به میزان کافی می توانید این مشکل را برطرف کنید .
  • از مصرف داروهایی نظیر آسپرین و ادویل دو هفته قبل و بعد از این پروسه اجتناب کنید.
  • بعد از انجام آندوسکوپی سینوس از اسپری سالین برای شست و شوی بینی استفاده کنید.
  • 2-3 ساعت بعد از انجام راینوسکوپی می توانید از این اسپری برای شست و شو و تسکین دادن بینی خود استفاده کنید. این اسپری دو بار در روز قابل استفاده خواهد بود.

چه تفاوتی میان آندوسکوپی بینی و سایر روش های جراحی وجود دارد ؟

به صورت کلی آندوسکوپی بینی و سینوس یک فرآیند سرپایی بوده که به کمک بی حسی موضعی در مدت زمان کوتاهی قابل انجام است. در طی این فرآیند هیچ برشی ایجاد نمی شود و فرآیندی کاملا ایمن و غیر تهاجمی در نظر گرفته می شود. برای آندوسکوپی سینوس از وسیله ای به نام آندوسکوپ در ناحیه ای بینی و سینوس استفاده می شود که بیمار درگیر است و در طی این فرآیند دهانه سینوس گشادتر می شود. از مزیت های آندوسکوپی می توان به جلوگیری از آسیب سایر بافت های سالم و همچنین دوره نقاهت کوتاه اشاره نمود.

آندوسکوپی با هدف پاک کردن حفره ها

ممکن است گاهی آندوسکوپی سینوس با هدف پاکسازی و تمیز کردن ترشحات ، حفره های بینی و بقایای جراحی بینی مورد استفاده قرار بگیرد. بعد از جراحی ممکن است مخاط بینی و لخته های خون در حفره های بینی باقی مانده و مانع از تنفس راحت بیمار از مسیر بینی شود که در چنین شرایطی به کمک آندوسکوپی می توان به رفع این عارضه کمک نمود و ترشحات و مخاط چرکی را از حفره های بینی خارج کرد. همچنین در مواردی که کودک یک شی را داخل بینی فرو برده باشد ، می توان از این تکنیک برای خارج کردن اشیا از داخل بینی کودک استفاده کرد.

آیا آندوسکوپی می تواند منجر به بروز عفونت شود ؟

در مواقع نادر ممکن است فرد بعد از آنجام این روش درمانی دچار عفونت شده و حالت هایی مثل تب و لزر و تهوع را تجربه نماید ؛ که در چنین شرایطی برای انجام بررسی و معاینات بیشتر لازم است هر چه سریع تر به پزشک مراجعه نمایید.

آندوسکوپی سینوس و بینی با هدف بزرگ کردن منافذ و کانال تنگ

در صورتی که نتایج سی تی اسکن و معاینات فیزیکی نشان از مسدود شدن و متورم شدن سینوس ها دهد ، به کمک جراحی آندوسکوپی می توان این مشکل را برطرف نمود.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها