جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی : یکی از مهم ترین نکاتی که در نتیجه جراحی بینی بسیار تاثیر گذار می باشد ، میزان ضخامت پوست است که باعث شده بینی ها به دو دسته ؛ بینی استخوانی و بینی گوشتی تقسیم بندی شوند.
بینی های استخوانی ، دارای دو ویژگی مهم هستند :
- پوست نازک
- استخوان محکم
این دو ویژگی ، موجب شده تا بینی های استخوانی قادر به انجام انواع جراحی بینی طبیعی ، جراحی بینی فانتزی و جراحی بینی نیمه فانتزی باشند.
افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند ، در بیشتر مواقع و در صورت انتخاب جراح بینی خوب ، نتایج ایده آلی از جراحی کسب خواهند کرد.
وجود پوست بسیار نازک در بینی های استخوانی ، می تواند جراحی زیبایی بینی را با مشکل مواجه کند ؛ چرا که پوست های بسیار نازک کوچکترین ایرادات را نیز نشان می دهند.
تفاوت بینی استخوانی و بینی گوشتی
پوست بینی های گوشتی ضخیم تر از بینی های استخوانی ، است و غضروف این بینی ها از استحکام پایینی برخوردار است.
برخلاف بینی های استخوانی که برای انواع جراحی بینی مناسب هستند ، بینی های گوشتی تنها برای انجام جراحی بینی طبیعی مناسب می باشند ؛ چرا که ، ضخامت پوست در بینی های گوشتی موجب شده تا ظرافت و تغییرات ایجاد شده به طور کامل ملموس و قابل مشاهده نباشد.
برخی از مردم بر این باورند که قوز و برآمدگی تنها مختص بینی های استخوانی است ، اما این در حالی است که ممکن است ، یک بینی دارای قوز باشد ؛ اما به دلیل ضخیم بودن پره های بینی ، جزو بینی گوشتی محسوب گردد.
انواع روش های جراحی بینی
جراحی بینی از دو روش باز و بسته انجام می شود.
در جراحی بینی به روش باز ، برش ها در ناحیه کلوملا ( تیغه میان دو سوراخ بینی ) ایجاد شده و پس از جدا شدن پوست از ساختمان بینی ، تغییرات اعمال خواهد شد ؛ در این روش به دلیل اشراف کامل جراح ، احتمال نا متقارنی و بروز عوارض احتمالی بسیار کم است.
اما در جراحی بینی به روش بسته ، برش ها از داخل سوراخ های بینی ایجاد خواهند شد و به پوست آسبیی نمی رسد ؛ این روش ، بیشتر مناسب افرادی است که بینی آن ها ایراد خاصی ندارد.
در جراحی بینی بسته دید جراح محدود است ، بنابراین ، معمولا اولویت دوم جراحان بینی می باشد ؛ اما از مزیت های این روش ، می توان به کم بودن میزان کبودی و تورم و کوتاه بودن دوران نقاهت نسبت به جراحی بینی باز ، اشاره نمود.
لازم به ذکر است ، برای ایجاد تغییراتی ؛ چون جمع کردن پره های بینی ، فارغ از نوع روش جراحی ، برش هایی در این نواحی ایجاد خواهند شد.
انتخاب روش جراحی بینی ، به تبحر و مهارت جراح بینی بستگی دارد و تشخیص آن به عهده ایشان می باشد.
عوارض جراحی بینی استخوانی
جراحی زیبایی بینی ، در دسته کم ریسک ترین جراحی های زیبایی قرار می گیرد ؛ با این حال ، همانند دیگر جراحی ها در صورتی که توسط بهترین جراح بینی انجام نگیرد ؛ با عوارض و خطراتی همراه خواهد بود.
به همین علت ، همواره به افراد زیباجو توصیه به دقت در انتخاب جراح بینی ، می شود.
بنابراین ، همانطور که در فوق ذکر شد با انتخاب جراح با تجربه ، می توان از بروز عوارض ناشی از عمل بینی جلوگیری کرد ؛ اما در غیر این صورت ، افراد با خطراتی ؛ از جمله کاهش حس بویایی ، خونریزی شدید ، کوچک شدن سوراخ های بینی ، عفونت ، آسیب دیدگی بافت های عمیق ، سوراخ شدن تیغه بینی ، نامتقارنی حفره های بینی و از این قبیل موارد رو به رو خواهند شد.
لازم به ذکر است ، رعایت توصیه های پزشک توسط بیمار از دیگر عواملی است که از بروز عوارض ناشی از عمل بینی ، جلوگیری می کند.
هزینه جراحی بینی استخوانی
هزینه جراحی بینی استخوانی چقدر است ؟ این پرسش از پرتکرارترین سوالات افراد زیباجو خواستار جراحی بینی است که دریافت پاسخ آن ، نیازمند مراجعه به جراح بینی و قرارگیری تحت معاینه می باشد ؛ چرا که ، هزینه عمل زیبایی بینی در هر فرد ؛ متغیر بوده و توسط جراح بینی تعیین می گردد.
یکی دیگر از متداول ترین سوالات در زمینه هزینه جراحی زیبایی بینی ، در این باره است که آیا بیمه هزینه جراحی زیبایی بینی را پرداخت می کند ؟ در پاسخ به این پرسش ، باید ذکر شود خیر ؛ بیمه ، هزینه هیچ کدام یک از جراحی های زیبایی را متقبل نمی شود.